În ciuda criticilor – dacă mai există critici – la adresa jocurilor de noroc, sau a produselor loteristice, aflați că acestea au luat naștere pe un background pozitiv, adică: fie au contribuit la construirea unor mari edificii, fie au influențat educația copiilor ajutându-i să își însușească mai ușor alfabetul sau numerele, fie au fost organinzate de biserici, astfel banii ajungând nu doar la un singur câștigător, ci la oameni nevoiași. Însă, în acest articol ne vom concentra pe un joc de socializare, care aduce oamenii împreună, unindu-i într-un scop comun și în aceelași timp oferindu-le posibilități mari de câștig.

BINGO!!!

https://vladcazinoromania.com/vlad-cazino-bingo-pe-net

Ați ghicit! Este vorba despre BINGO, unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Deși jocul își are originile în loteria italiană „Il Giuoco del Lotto d’Italia”, din prima treime a sec. al XVI-lea, a căpătat o asemenea popularitate, încât s-a împrăștiat pretutindeni și a fost preluat și adaptat, astfel încât în 1933, americanul Edwin Lowe a lansat prima carte oficială cu regulamentul și regulile jocului.

Dar, după cum societatea evoluează, la fel și structurile create de societate.

Beneficii:

Chiar dacă este jucat pe internet, BINGO Online, oferă posibilitatea de a interacționa cu alți jucători, de a împărtăși impresii și de a face jocul mai interactiv, pe lângă posibilitatea de a câștiga sume consistente de bani. Deși este un joc de noroc, există garanția plăților ridicate și a premiilor acordate în mod constant. Adică, la orice joc se va realiza linie, dublă linie, bingo, nemenționând jocurile cu fonduri garantate de premiere, unde, cu siguranță jackpot-ul va fi mare indiferent de numărul de bilete vândute.

Jocul modern de Bingo a evoluat și s-a diversificat foarte mult. Aproape că există tipare nelimitate de joc. În cazul unor variante de joc este suficient ca doar un singur număr câștigător să fie extras. Sunt jocuri care premiază jucătorul în cazul în care nici un număr nu a fost ghicit. Însă, cel mai popular joc de Bingo utilizează numerele de la 1 la 75, acestea fiind organizate pe 5 coloane, unde fiecare coloană este reprezentată de una din literele cuvântului B I N G O. Pentru extragerea numerelor se folosește o varietate de metode, însă odată cu dezvoltarea tehnologiei și a calculatoarelor, principalul instrument îl reprezintă generatorul aleator de numere.

În concluzie, pe lângă divertismentul și posibilitatea de câștiguri, jocul de Bingo este folosit ca un instrument educațional în școli, cât și pentru învățarea mai ușoară a limbii engleze. În acest caz, numerele sunt înlocuite cu imagini, poze sau probleme de matematică.

case de pariuri online