Încă de la apariţia lor, pariurile de tip loto au fost în topul preferinţelor amatorilor jocurilor de noroc. În prezent, datorită apariţiei internetului şi a cazinourilor online, loteriile s-au diversificat şi au devenit mai accesibile ca niciodată. Astfel, jucătorii au acces la loterii naţionale, cât şi loterii internaţionale de pe toate continentele.

Tipuri de loterii

Pe lângă loteriile tradiţionale de tipul 6/49 cu care suntem toţi familiarizaţi, în grila de pariuri loto au fost introduse zeci de loterii de tipul Keno. Printre acestea se numără:

  • Belgia Keno 20/70
  • Cehia Keno 12/60
  • Finlanda Keno 20/70
  • Grecia Kino 20/80
  • Italia Keno 10e Loto 20/90
  • Italia Win for Life Numerone 1/20
  • Italia Win for Life 10/20

Alături de pariurile loto, jucătorii pot plasa pariuri la evenimente sportive prin funcţii precum Unibet live TV fotbal care dau posibilitatea plasării de bilete live, cât şi urmărirea meciurilor în timp real prin live streaming.

Cum se plasează bilete loto

Biletele loto pot fi simple sau sistem şi pot fi plasate atât în agenţie, cât şi online. Biletele online pot fi plasate pe site-urile oficiale ale caselor de pariuri prin intermediul calculatorului sau chiar prin aplicaţiile special dezvoltate pentru telefonul mobil. Odată logat în cont, la secţiunea Loto pariorul poate selecta una din zecile de loterii, iar printr-un simplu click biletul este plasat. În funcţie de loterie, biletele pot conţine de la 1 la 16 numere şi pot fi simple sau sistem. Mai mult de atât, mizele plasate pe bilete sunt adaptate oricarui buget, astfel încât miza minimă porneşte de la 1 leu.

Avantajul loteriilor de tip Keno este acela că extragerile au loc din 5 în 5 minute şi pot fi urmărite în timp real. Astfel, jucătorii pot repeta numerele favorite la fiecare extragere, pot testa diferite teorii precum metoda Martingale, şi îşi pot dezvolta propria strategie de pariere.