Odată cu apariția internetului, trecerea de la mediul fizic la cel virtual s-a manifestat pe toate planurile. Nu fac excepție nici agențiile organizatoare de pariuri care s-au diversificat și adaptat mediului online, oferind o gamă vastă de pariuri și acces rapid și usor la produsele oferite.

Creare cont

În primul rând, pentru a se putea plasa un bilet online este nevoie de înregistrare. Înregistrarea este o procedură ușoară și rapidă. Este suficient a se accesa site-ul dorit și a face click pe butonul Înregistrare. După câțiva pașii simpli prin care jucătorul completează detaliile sale (nume, prenume, etc), contul este creat și validat și astfel jucătorul are acces la toate loteriile internaționale.

Apoi urmează alimentarea contului cu bani. Agențiile au simplificat și această procedură, astfel încât clientul poate depune bani în cont fie cash în agenție, fie prin transfer bancar, carduri de credit, conturi Skrill, Neteller, etc.

Odată realizați acești pași, se trece la selectarea loteriei preferate și la plasarea de bilete. Navigarea pe site-urile online de pariere rapidă este mai simplă ca meniul unui telefon, deci printr-un singur click pariorul aterizează pe pagina loteriei dorite și poate trece la selectarea numerelor norocoase. Odată selectate numerele favorite se stabilește suma pariată pe bilet, iar printr-un click norocos biletul este plasat. În general, suma minimă de pariere în cazul loteriilor online pornește de la 1 ron, indiferent de schema sau combinația de pe bilet, iar câștigul maxim pe bilet poate ajunge în jurul sumei de 150.000 ron. De asemenea, există posibilitatea a se paria în avans.

Se poate selecta data și ora extragerii preferate și se pot plasa bilete cu zile înainte ca extragerea să aibă loc, evitând astfel cazurile în care jucătorii nu au disponibilitatea să plaseze bilete la o extragere anume. Odată plasate și validate, biletele rămân înregistrate și nu mai pot fi anulate, așadar în cazul unui bilet virtual norocos, câștigul este garantat. Dacă au existat situații în care biletele câștigătoare printate au fost rătăcite, furate sau a expirat valabilitatea de 30 de zile de revendicare a câștigului, în cazul biletelor virtuale jucătorul are asigurare. Fiind foarte operative, în cazul biletelor câștigătoare plasate online, casino-urile online virează banii în contul jucătorului la câteva minute sau cel mult zeci de minute după încheierea extragerii norocoase.