Online betting VS Normal betting

În acest articol vom prezenta avantajele unice ale parierii online în comparație cu cele din sălile clasice de pariuri. Indiferent de strategia de joc a pariorilor, există un principiu comun tuturor: o investiție cât mai mică și un câștig cât mai mare.

Același principiu se aplică atunci când este vorba de a ieși din zona de confort. Chiar dacă așa-numitele casele de pariuri au împânzit orașele și se găsesc aproape în fiecare intersecție sau la fiecare două blocuri, atmosfera dintr-o sală de jocuri nu este aceeași cu cea de acasă, mai ales în cazul pariorilor superstițioși care au nevoie de inspirație, liniște, concentrare sau pur si simplu nu au răbdarea de a sta la rând pentru a-și plasa biletele. În acest caz, există și posibilitatea de a rata extragerea de la o anumită oră, situație experimentată de mulți jucători.

Deci, perturbările sau disconfortul fonic dintr-o casă de pariuri nu se compară cu atmosfera și confortul din fața calculatorului. Nu este cazul să menționăm că de ceva vreme fumatul în locurile publice este interzis, iar majoritatea pariorilor este fumătoare. Deci, un inconvenient al sălilor convenționale de pariuri are legătură directă cu starea de spirit a pariorului, factor ce poate contribui fie la succes, fie la pierdere.

În cazul plasării de bilete online, lucrurile s-au simplificat atât de mult încât, prin câteva click-uri, pariorul își plasează biletul virtual. Mai mult de atât, în cazul unui bilet printat în agenție pot apărea erori, se pot introduce numere greșite sau în cel mai rău caz se poate deteriora sau pierde. De asemenea, biletele câștigătoare printate în agenție au o valibilitate de 30 de zile calendaristice pentru revendicarea câștigului. În cazul plasării unui bilet virtual, acesta rămâne în arhivă și la scurt timp după extragere este validat, iar câștigul este virat în contul jucătorului.

Mulțumită aplicațiilor dezvoltate pentru casino-urile online, în prezent parierea este posibilă de oriunde există semnal la internet și de pe orice dispozitiv mobil. Iar acest lucru dă un avantaj „loteriștilor” să își aplice strategiile și să își repete numerele norocoase la fiecare extragere. Nu de puține ori s-a întâmplat în cazul celor care joacă aceleași numere la fiecare extragere să rateze o extragere la care au ieșit exact numerele repetate constant de ei.

Deci, în aceste condiții putem afirma că un parior consecvent, având acces în permanență la plaforma online de pariere, are șanse de câștig non-stop.